TT och Israel

Ni har kanske redan sett TT:s senaste snedsteg i sin rapportering från Mellanöstern, men för dem av er som inte har det följer det här:

Vapenvila i Mellanöstern i fara

Israel beslöt i dag att återuppta flygangreppen mot palestinier som skjuter raketer från Gazaområdet över gränsen mot Israel. Därmed är den månadslånga vapenvilan i fara.

Vapenvila råder. Palestinska terrorister skjuter missiler från Gaza in i Israel. Israel svarar. TT har uppenbarligen cirkuserfarenhet som anställningskrav, för det krävs ett stort mått av cirkuskonster för att få det till att det är Israels svar som utgör hotet mot vapenvilan.

TT:s och svenska nyhetsmediers anti-Israeliska “journalistik” gör det oerhört svårt för svenskarna att få en rimlig uppfattning om vad som egentligen händer. Att eländet får fortsätta år efter år efter år utan att det händer något är pinsamt, och säger en del om hur illa det är beställt med svensk nyhetsrapportering. Tur att internet finns, och att man behärskar fler språk än svenska. Bubblan är lättare att se när man tittar på den utifrån.

—-

Via Dibbuk
Andra intressanta bloggar om: , , , ,