Annie Lööf i Agenda

Såg just Annie Lööf i Agenda. Hon gjorde en bra insats, framstod som lugn och trygg, och ger intryck av att ha en grundmurad liberalism att luta sig mot, samtidigt som hon kan vara sakpolitiskt pragmatisk. Jag tror att det är rätt lämpliga egenskaper för en partiledare i ett parti med rätt stor spännvidd.

Däremot irriterar jag med på intervjuarens fokus på struntdetaljer (vill du verkligen ha 40 miljoner människor här!?!?), och oförmåga att ställa djupare frågor som ger tittarna en ordentlig möjlighet att förstå vem Annie är och vad hon står för. Ska det vara så svårt?

Andra intressanta bloggar om: politik, centerpartiet, annie lööf, svt, mediakritik

One thought on “Annie Lööf i Agenda”

  1. Det jag skulle ha velat ha är en tuff utfrågning om vad hon verkligen står för eftersom hon har en ytterst dålig förebild som Thatcher. Det skulle vara intressant och veta om hon verkligen vet vad Thatcher stod för och vilket lidande hon skapade.

Comments are closed.