Republikanerna är igång igen

Efter litet andningsutrymme, och en andra Santorumvåg, är den republikanska nomineringsstriden igång igen, med en ny tv-debatt igårkväll. Mathias Sundin beskriver den väl, och konstaterar att ingen lyckades sticka ut åt någon håll.

Som ni ser var det inte tidernas mest spännande debatt. Den kan ha justerat racet att bli mer negativt för Rick Santorum, vilket såklart är bra för de övriga, men den kan lika gärna inte ha påverkat något alls.

Trots att Santorum sett stark ut i opinionsmätningar på sistone, tycks inte marknaderna sätta någon större tilltro till hans chanser. Just nu ges han 8% chans att ta hem spelet, att jämföra med Romneys 78,5%. Det ska nog alla som hoppas på något som kan vara marginellt bättre än Obama vara glada för. Mitt tips är dock att det blir fyra år till för presidenten, trots att det lär dröja innan det ekonomiska läget fundamentalt förbättras.

Andra intressanta bloggar om: politik, republikanerna, usa